ALLTSÅ

12 Anledningar till att vi gör som vi gör

VÅR VERKSAMHETSIDÈ Friskis & Svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla.

VÅR VISION Människor ler när de tänker på träning.

VÅRT ÄNDAMÅL Att få så många människor som möjligt i rörelse.

VÅRA VÄRDERINGAR Tolv anledningar till att vi gör som vi gör

Träning ska vara fri från krav och prestation

När man inte känner krav känner man sig fri och när man känner sig fri kommer lusten. Vårt sätt att leda, instruera och driva på får deltagara att känna sig fria.

Träning ska utveckla hela människan

Musik och rörelser frigör känslor och hjälper oss att bygga upp förtroende för våra kroppar och oss själva. Träning ska beröra och ge positiva uppleverser som man vill ha igen och igen.

Gränser ska testas    

Andras och Friskis&Svettis sanningar bör alltid ifrågasättas. Inte bara för att det är kul att provocera utan för att det ett bra sätt att starta diskussion och initiera utveckling. Att bara lyssna och lyda är inte Friskis&Svettis. Vi tar ut svängarna. Vi överraskar, tar risker och startar debatt.     

Varje enskild medlem och varje idé är viktig

En ideell förening lever och utvecklas genom medlemmarnas engagemang. Allt bygger på personlig initiativkraft. Varje medlem ska känna sig sedd och bekräftad. varje idé och åsikt ska behandlas med största respekt. Vi odlar en kultur med en känsla av att ingenting är omöjligt. På så sätt håller vi liv i glädjen och energin i Friskis&Svettis. Alla kan påverka utvecklingen.

Träning ska vara lustfylld

Människan är byggd för rörelse. När vi rör oss mår vi bra. Men om vi ska röra oss regelbundet måste det vara kul. Träningen ska vara en upplevelse. Vi som leder och instruerar lever ut i träningen.

Att mötas är lika viktigt som att träna

Vår idé om den lustfyllda träningen omfattar hela besöket på Friskis&Svettis, från första mötet med en välkomnande funktionär till ”hej då för idag”. Vi eftersträvar inte bara klanderfri service utan verkliga möten.

Människor kan ta ansvar för sin hälsa

Vi erbjuder träning, en möjlighet att lägga till en bra vana. Vi gillar inte pekpinnar och uttrycker därför inga synpunkter kring hälsosamt eller ohälsosamt leverne. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen

Hög kvalitet är viktigt på alla områden

Vi vill vara bäst på det vi gör. Därför ska vi alltid hålla vårt löfte om att erbjuda både lust och hög kvalitet. Vi kan inte acceptera brister i träningen, men inte heller i till exempel lokalerna, ljudanläggningarna eller i it-systemen.

Det ska vara lätt att börja, lätt att fortsätta

Att vara medlem i Friskis&Svettis ska vara enkelt och inspirerande. Det ska vara enkelt att ha att göra med föreningen och enkelt att få träna på det sätt man önskar.

Att stå fri är värdefullt

Vi överväger varje samarbete mycket noga. Våra möjligheter att alltid och utan kompromisser agera i enlighet med våra värderingar är viktiga för Friskis&Svettis.

Att träna är inget märkvärdigt

Vi motarbetar all hysteri kring kropp och hälsa. Det är naturligt att träna.

Alla ska kunna träna

Människor har olika behov och upplever träningslust och rörelseglädje på olika sätt. Somliga vill alltid ligga på gränsen, andra trivs bäst på mindre ansträngande nivåer. En del tycker om att träna med redskap, andra nöjer sig med den egna kroppen. Klart att alla ska kunna hitta en träningsform man trivs med hos oss!

 

 • Öppettider från 8/1 2018

 • MånTisOnsTorsFreLörSön
  Öppnar06.0007.0006.0007.0006.0009.0009.00
  Sista inpassering21.3021.3021.3021.3019.3017.3019.30
  Stänger22.0022.0022.0022.0020.0018.0020.00
 • Barnpassning lördagar 09.30 -12.45

 • Följ oss på instagram FS_AKERSBERGA

  facebook twitter